2023 Pirelli Takvimi yayınlandı

Aralarında Cara Delevingne, Bella Hadid, Emily Ratajkowski, Karlie Kloss, Ashley Graham gibi ünlülerin bulunduğu “İlham Perisine Aşk Mektupları” başlıklı 2023 Pirelli Takvimi yayınlandı.

2023 Pirelli Takvimi yayınlandı
Lila Moss – Kahin

“İlham Perisine Aşk Mektupları” (Love Letters to the Muse) başlıklı 2023 Pirelli Takvimi, fotoğrafçı Emma Summerton tarafından New York ve Londra’da dünyanın en tanınmış modellerinden bazılarıyla çekildi.

Dünyanın en iyi modellerinin yer aldığı Pirelli Takvimi her yıl farklı bir fotoğrafçı tarafından çekiliyor. Emma Sommerton 1960’lardan beri yayınlanan takvimi geçen beşinci kadın fotoğrafçı oldu. Sommerton “Hep yapmak istediğim bir şeyi. Umarım daha çok kadın fotoğrafçı beni takip eder” açıklamasında bulundu.

2023 Pirelli Takvimi'nin konsepti,fotoğrafçıya hayatı boyunca esin kaynağı olan hayali ve gerçek İlham Perilerine odaklanıyor. Summerton, Takvim ile annesinden şarkıcılara, oyunculardan sanatçılara, yazarlardan aktivistlere, ressamlardan daha birçoklarına kadar kendisine ilham veren tüm Kadınlara bir saygı duruşunda bulunuyor. Fikirlerinin çoğunu hem gerçek hem hayali bu kadınlardan alıyor

Modeller ve canlandırdıkları ilham perileriyle Pirelli 2023 takvimi:

Guinevere van Seenus – Fotoğrafçı 

Emily Ratajkowski – Yazar 

Ashley Graham – Aktivist 

Lauren Wasser – Atlet

Adut Akech – Düş Kapanı 

Bella Hadid – Peri 

Cara Delevingne – Performans Sanatçısı

Adwoa Aboah – Kraliçe